karbonādes ruloni
sataisam garšvielu miksli,pievienojot klāt šķipsniņu citronskābes sulīgumam...
apkaisam gaļiņu...
liekam vidū:
tomāta stienīti
siera stienīti
lociņus
dilles
"caurauguša" kūpinājuma stienīšus vai šķiņķi...kas kuram tīk...
siera stienīti
lociņus
dilles
"caurauguša" kūpinājuma stienīšus vai šķiņķi...kas kuram tīk...
satinam rulonos...
saklapējam olas vai sakuļam,kā labpatīk teikt...
beram traukā miltiņus (man kukurūzas milti)
beram traukā miltiņus (man kukurūzas milti)
panējam olā,miltos un vēlreiz olā
cepam no 3 pusēm uz lēnas uguns zem vāka...
un tādi skaistuļi rezultātā!
Recepšu autori: Ivetas Korsītes
Recepšu autori: Ivetas Korsītes
Viltotais zaķis ar šampinjoniem
sarīvējam sīpolus
sarīvējam tīrus šampinjonus (ar visiem klāt esošiem kātiņiem)
rīvētās sēnes un sīpolus pievienojam klāt maltai cūkgaļai
Pievienojam olas,garšvielas,var arī ķiplokus un zaļumus...
Pievienojam olas,garšvielas,var arī ķiplokus un zaļumus...
samīcam viendabīgā masā
varam no iegūtās masas cept kotletītes,kas ir patiesi sulīgas...
Ja vēlas,tās var panēt miltos un olā...un tad cept...
Ja vēlas,tās var panēt miltos un olā...un tad cept...
Varam cept masu maizes veidnē,tā tas saglabā savu sulīgumu...
Cepeškrāsni ieslēdzam uz 180-200 grādiem un stundu cepam...
Gatavu pārkaisu ar paprikas pulveri...
Atdzesē vai ēd siltu...
Cepeškrāsni ieslēdzam uz 180-200 grādiem un stundu cepam...
Gatavu pārkaisu ar paprikas pulveri...
Atdzesē vai ēd siltu...
Variants kā vel pasniegt
šķēles panēju kukurūzas (vai citos) miltos,tad sakultā olā..
cepam uz pannas kā karbonādes..
Recepšu autori: Ivetas Korsītes
Vistas fileju sagriežam, mazliet atklapējam, apberam ar garšvielām.
Sataisīto sviesta massu vedo tievas desas formā, tin pārtikas plēvē un liek ledusskapī.
Sasaldēto sviestu liekam uz filejas.
Satinam rullīšos.
Tālāk sākas tas pinķerīgākais darbs, vistiņu no sākuma viļājam miltos, tad sakultās olās, tad rīvmaizē.Es lieku saldētavā, uz kādām 30min., bet to var nedarīt.
Izņemam no saldētavas un atkal vistiņu liekam sakultajās olās, tad rīvmaizē.Es cepu uz mazas uguns pannā zem vāka, no visām pusēm, bet pareizāk ir vārīt eļļā.
Var arī ātri apcept un pēc tam likt cepeškrāsniņā uz 15min.
cepam uz pannas kā karbonādes..
Recepšu autori: Ivetas Korsītes
Kijevas kotletes
No sākuma jāsataisa sviests, liekam klāt ķiplokus, dilles, samaisam.
Vistas fileju sagriežam, mazliet atklapējam, apberam ar garšvielām.
Sataisīto sviesta massu vedo tievas desas formā, tin pārtikas plēvē un liek ledusskapī.
Sasaldēto sviestu liekam uz filejas.
Satinam rullīšos.
Tālāk sākas tas pinķerīgākais darbs, vistiņu no sākuma viļājam miltos, tad sakultās olās, tad rīvmaizē.Es lieku saldētavā, uz kādām 30min., bet to var nedarīt.
Izņemam no saldētavas un atkal vistiņu liekam sakultajās olās, tad rīvmaizē.Es cepu uz mazas uguns pannā zem vāka, no visām pusēm, bet pareizāk ir vārīt eļļā.
Var arī ātri apcept un pēc tam likt cepeškrāsniņā uz 15min.
Vistas filejas sloksnītes sojas - mārutku marinādē
izmantosim mārutku majonēzi apmēram 2/3 no paciņas un
~ 2-3 ēdamk.sojas mērci...
~ 2-3 ēdamk.sojas mērci...
sagriežam vistas fileju šķēlītēs pret gaļas šķiedru un tās šķēlītes griežam vēlpeiz uz pusēm...
pievienojam sojas mērci un majonēzi,kādu vistas garšvieliņu,
citrona sulu vai citronskābi...
visu samaisam un atstājam ievilkties uz 30 min...
pievienojam sojas mērci un majonēzi,kādu vistas garšvieliņu,
citrona sulu vai citronskābi...
visu samaisam un atstājam ievilkties uz 30 min...
panējam miltos...
es izmantoju kukurūzas miltiņus...
es izmantoju kukurūzas miltiņus...
tad miltos apvārtītos gabaliņus mērcam sakultā olā...
liekam uz pannas un cepam no abām pusēm gatavus.
pasniedzam...piemērots aukstā galda gaļas platei...
Recepšu autori: Ivetas Korsītes
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru